Цени

I. АНАЛИТИЧНА ПСИХОТЕРАПИЯ – 70 лв./ 50 мин.

II. ПСИХОЛОГИЧЕСКО ИЗСЛЕДВАНЕ:

 1. При Еректилна дисфункция:

Еректилната дисфункция представлява невъзможността за постигане или поддържане на ерекция на пениса, достатъчна за полов акт.

Еректилната дисфункция засяга милиони мъже по целия свят. Тя влияе силно върху самочувствието, качеството на живот и междуличностните взаимоотношения.

Подходящата оценка и психологическо изследване на еректилната дисфункция водят до точни препоръки, управление и насочване на пациента.

Психологическото изследване се извършва посредством интервю и тестове и цели да се разберат причините и тежестта на еректилната дисфункция. То се провежда в защитена и конфиденциална обстановка и атмосфера и отнема около 1 час. След това на мен ще ми е необходимо още време, за да обобщя резултатите и изготвя психологическо заключение, с което ще ви запозная и предоставя.

Цена: 200 лева.

2. При Преждевременна еякулация:

Преждевременната еякулация настъпва, когато мъжът еякулира по-рано при полов акт, отколкото той или партньорът му биха искали.

Преждевременната еякулация е широко разпространено, но не достатъчно диагностицирано сексуално разстройство, засягащо мъже от различни възрасти. Идентифицирането на преждевременна еякулация е възпрепятствано от стигма и неудобство, свързани със състоянието и ограничено разбиране, че е лечимо.

Можете да бъдете диагностицирани с преждевременна еякулация, ако:

  • Винаги или почти винаги еякулирате в рамките на една минута след проникването;
  • Не можете да забавите еякулацията по време на полов акт през цялото време или почти през цялото време;
  • Чувствате се притеснени и разочаровани и в резултат на това сте склонни да избягвате сексуална интимност.

Психологическото изследване при преждевременна еякулация се осъществява посредством интервю и тестове, за да се открият причините за нея и се вземат адекватни мерки и начертаят планове за справяне с проблема. То се провежда в защитена и конфиденциална обстановка и атмосфера и отнема около 1 час. След това на мен ще ми е необходимо още време, за да обобщя резултатите и изготвя психологическо заключение, с което ще ви запозная и предоставя.

Цена: 200 лева.

3. При натрапливо сексуално поведение /хиперсексуалност, сексуална зависимост, проблем с контрол на импулси/.

Психологическото изследване е комплексно и се извършва в рамките на около 1 час в конфиденциална обстановка и идентифицира проблемни области и ресурси на личността. Изготвям психологическо заключение, което ще ви бъде предоставено.

Цена: 200 лева.

4. Широкообхватно дълбинно изследване на личността.

Това изследване ще ви помогне да научите повече за себе си, да откриете някои изкривени поведенчески модели и влияния, начин на мислене и чувства. Също така, посредством изследването ще могат да бъдат изследвани нормо- и психопатологични състояния, процеси и явления и се очертаят насоки за психотерапевтично лечение.

Изследването протича около 1-1,5 часа.

Цена: 250 лева.

5. Съкратен вариант на изследване на личността.

Цена: 100 лева.

6. Специализирано изследване при Дисоциативни разстройства.

Цена: 150 лева.

7. Други.

 

Смачканият лист

Навън времето беше дружелюбно …

Здравец и синчец

Те се носеха върху килима …