За мен и терапията

Мнения на мои пациенти, клиенти :

Радослав е от типа хора,

Радослав е от типа хора, за които трудно се намирата думи. Особено висок професионализъм, човешко отношение и индивидуален подход, чрез които успява не само да достигне до проблема, но и да помогне на човек, за да го разреши.
Бях пациент на Радослав в продължение на няколко месеца, през които той се отнесе с изключителен професионализъм към проблема ми и ми помогна да променя начина си на мислене и възприятие за нещата.
В негово лице, освен страхотен професионалист, може да откриете и един изключителен човек и приятел.
Благодаря му от сърце!

КД

Човека с най-топлото посрещане! Благодаря за

Човека с най-топлото посрещане! Благодаря за помощта, която за мен в много труден период от живота ми беше спасителна жилетка в дълбок океан!!!!! А и сега във хубавите моменти пак!!

ЛМ

Търпелив и лъчезарен човек

Търпелив и лъчезарен човек

EV

Има сърца, които ни дават

Има сърца, които ни дават светлина с добротата. Има души, които ни карат да открием перлите в живота. Има думи изречени от сърце, които остават завинаги в нас. Те са ни дали вяра в сърцето и истина в живота.
Когато срешнете безценни приятели повярваите им.

ПЯСЪЧНА КАРТИНА

Здравейте,искам да споделя моята успешна

Здравейте,искам да споделя моята успешна терапия при Радослав. Изключителен професионалист топъл и лъчезарен човек. Благодарение на него аз преодолях страховете и тревожностите,които имах. По време на терапията ми показа пътя към себепознанието.
Изказвам искрени благодарности към него!
Благодаря ти от все сърце!!!
Нека всеки,който има нужда от помощ да се свърже с него. Повярвайте ми ще получите необходимата помощ ,за да си живеете спокойно без страхове,тревожност фобии и паник атаки.

Плам86

Terapiata na Radoslav e personalisirana,

Terapiata na Radoslav e personalisirana, chujda na stereotipite, zadalbochena i v izvesten smisal ‘prikazna’…:) Blagodaria ti Rado.
Molia da me izvinite za latinicata.

NZ

В момент на отчаяние и

В момент на отчаяние и огромна нужда от външна помощ, намерих случайно Радослав Иванов в интернет. Информацията за професионалния му опит и скромното изражение на лицето му в страницата, предопределиха избора ми, вдъхнаха ми доверие и кураж да го потърся. Отзова се бързо на молбата ми за разговори по скайп и се чувахме ежеседмично в продължение на няколко месеца.
Още по време на първата ни среща, усетих човечност, добросърдечност, желание да разбере същността на проблема и да опита да помогне. Предразполага с усмивка и позитивно огънче в очите. Тези му качества скъсиха мигновено разстоянието между нас и започнах да споделям като пред стар приятел.
Във виртуалните ни срещи Радослав доказа, че умее да слуша, да анализира, да прилага разнообразни професионални техники, изключително коректен и точен до секундата, което за мен е и признак на зрялост и отговорност.
Радослав, сърдечно благодаря за времето с мен, олимпийското търпение, загриженост и внимание! Бъди жив и здрав! Не спирай да се развиваш като човек и специалист!

Р.И.

Понякога е много трудно да

Понякога е много трудно да намерим точните думи , за да опишем какво изпитваме когато някой направи нещо за нас и ни накара да чувстваме наистина дълбока и искренна благодарност .
Благодаря ти Радослав Иванов, че излекува страховете ми, които незнайно как се бяха настанили в живота ми с времето .
Сега съм щастлива, защото виждам пътя, Пътя който бях загубила.

Д.И

Mnogo sam dovolna ne samo

Mnogo sam dovolna ne samo dovolna a izlekuvana i to da vi kaja chestno ot savsem malko terapii spravix se s vsichko i vse pak prodaljam da go izkam psixoterpiata ne e za ludi tova samo vi pomaga da be se chustvate potisnati

P L

От 5 месеца имам удоволствието

От 5 месеца имам удоволствието да съм ваш пациент.
За първи път имах нужда, тъй като бях ужасно объркана .
Както всеки един от нас ,от някъкав етап от живота си.
Сега се чувствам много,много по-добре ,знам какво искам да направя за напред и ще положа нужните от мен неща за да постигна желанията си 🙂
Благодаря ви ,че ми помогнахте да осъзная какво ми пречи за да съм щастлива.
Аз съм пациент на online therapy, защото не живея в България.
Скоро ще имам удоволствието да се запознаем лично
Аз искам искам най-доброто за себе си, знам че имам нужда тази терапия и ще продължа за напред.
Докато не усетя че това което ме спира изчезне напълно.

I.T.

Ако някой може да види

Ако някой може да види вътрешният ти свят, какъвто го усещаш ти, това е Аналитичният психолог Радослав Иванов. Аз научавам нещо ново за мен всеки път .

С.К

Някой път е трудно да

Някой път е трудно да си представиш и да приемеш, че нещо толкова малко от една гледна точка  може да е толкова много от друга. Да, отнема време. . И да, не е лесно! Не знам дали силата се крие в подбора на правилния човек или в правилния метод, или правилното време. Знам само, че моя избор беше правелен! Имах късмета да поискам и повярвам, че истината която се таеше  толкова дълбоко в мен заслужава да излезе на яве и да вдиша дълбоко свеж въздух. Ах, заслужаваше си!
Искрено благодаря на Радослав Иванов, който ми помогна да разбера себе си и да вдишам дълбоко!

Г. П.

За мен Радо е Светлина,

За мен Радо е Светлина, повярвайте му и ще намерите себе си! Той е търсещ психолог, неспиращ да се учи, вдъхва сполойствие, сигурност, опора….лично аз от това имах необходимост….аз съм с ПР и агорафобя и Радо ме поизмъкна! Чаровен, честен, отзивчив!

РД

Ако някой може да види

Ако някой може да види вътрешният ти свят, какъвто го усещаш ти, това е Аналитичният психолог Радослав Иванов. Аз научавам нещо ново за мен всеки път .

С.К

Мисля,че в този объркан и

Мисля,че в този объркан и доста побъркан свят се нуждаем от вашата помощ и съвети.Благодарност за бързата реакция на нашия казус, мисля,че контакта по скайп е добър вариант за терапия на хора,които имат подобни на племеника ми проблеми свързани със социална неконтактност!
С една дума мнението ми е отлично.
Успех пожелавам от сърце.

НИ

Изпратете коментар :

Коментар за мен и психотерапията. Вашето мнение е от изключителна важност.

Вашите данни са анонимни. Напишете само вашите инициали.
Няма да се показва на сайта
Какво е вашето мнение за предлаганата психотерапия?

Смачканият лист

Навън времето беше дружелюбно …

Здравец и синчец

Те се носеха върху килима …