За мен и терапията

Мнения на мои пациенти, клиенти :

Terapiata na Radoslav e personalisirana,

Terapiata na Radoslav e personalisirana, chujda na stereotipite, zadalbochena i v izvesten smisal ‘prikazna’…:) Blagodaria ti Rado.
Molia da me izvinite za latinicata.

NZ

В момент на отчаяние и

В момент на отчаяние и огромна нужда от външна помощ, намерих случайно Радослав Иванов в интернет. Информацията за професионалния му опит и скромното изражение на лицето му в страницата, предопределиха избора ми, вдъхнаха ми доверие и кураж да го потърся. Отзова се бързо на молбата ми за разговори по скайп и се чувахме ежеседмично в продължение на няколко месеца.
Още по време на първата ни среща, усетих човечност, добросърдечност, желание да разбере същността на проблема и да опита да помогне. Предразполага с усмивка и позитивно огънче в очите. Тези му качества скъсиха мигновено разстоянието между нас и започнах да споделям като пред стар приятел.
Във виртуалните ни срещи Радослав доказа, че умее да слуша, да анализира, да прилага разнообразни професионални техники, изключително коректен и точен до секундата, което за мен е и признак на зрялост и отговорност.
Радослав, сърдечно благодаря за времето с мен, олимпийското търпение, загриженост и внимание! Бъди жив и здрав! Не спирай да се развиваш като човек и специалист!

Р.И.

Понякога е много трудно да

Понякога е много трудно да намерим точните думи , за да опишем какво изпитваме когато някой направи нещо за нас и ни накара да чувстваме наистина дълбока и искренна благодарност .
Благодаря ти Радослав Иванов, че излекува страховете ми, които незнайно как се бяха настанили в живота ми с времето .
Сега съм щастлива, защото виждам пътя, Пътя който бях загубила.

Д.И

Mnogo sam dovolna ne samo

Mnogo sam dovolna ne samo dovolna a izlekuvana i to da vi kaja chestno ot savsem malko terapii spravix se s vsichko i vse pak prodaljam da go izkam psixoterpiata ne e za ludi tova samo vi pomaga da be se chustvate potisnati

P L

От 5 месеца имам удоволствието

От 5 месеца имам удоволствието да съм ваш пациент.
За първи път имах нужда, тъй като бях ужасно объркана .
Както всеки един от нас ,от някъкав етап от живота си.
Сега се чувствам много,много по-добре ,знам какво искам да направя за напред и ще положа нужните от мен неща за да постигна желанията си 🙂
Благодаря ви ,че ми помогнахте да осъзная какво ми пречи за да съм щастлива.
Аз съм пациент на online therapy, защото не живея в България.
Скоро ще имам удоволствието да се запознаем лично
Аз искам искам най-доброто за себе си, знам че имам нужда тази терапия и ще продължа за напред.
Докато не усетя че това което ме спира изчезне напълно.

I.T.

Ако някой може да види

Ако някой може да види вътрешният ти свят, какъвто го усещаш ти, това е Аналитичният психолог Радослав Иванов. Аз научавам нещо ново за мен всеки път .

С.К

Някой път е трудно да

Някой път е трудно да си представиш и да приемеш, че нещо толкова малко от една гледна точка  може да е толкова много от друга. Да, отнема време. . И да, не е лесно! Не знам дали силата се крие в подбора на правилния човек или в правилния метод, или правилното време. Знам само, че моя избор беше правелен! Имах късмета да поискам и повярвам, че истината която се таеше  толкова дълбоко в мен заслужава да излезе на яве и да вдиша дълбоко свеж въздух. Ах, заслужаваше си!
Искрено благодаря на Радослав Иванов, който ми помогна да разбера себе си и да вдишам дълбоко!

Г. П.

За мен Радо е Светлина,

За мен Радо е Светлина, повярвайте му и ще намерите себе си! Той е търсещ психолог, неспиращ да се учи, вдъхва сполойствие, сигурност, опора….лично аз от това имах необходимост….аз съм с ПР и агорафобя и Радо ме поизмъкна! Чаровен, честен, отзивчив!

РД

Ако някой може да види

Ако някой може да види вътрешният ти свят, какъвто го усещаш ти, това е Аналитичният психолог Радослав Иванов. Аз научавам нещо ново за мен всеки път .

С.К

Мисля,че в този объркан и

Мисля,че в този объркан и доста побъркан свят се нуждаем от вашата помощ и съвети.Благодарност за бързата реакция на нашия казус, мисля,че контакта по скайп е добър вариант за терапия на хора,които имат подобни на племеника ми проблеми свързани със социална неконтактност!
С една дума мнението ми е отлично.
Успех пожелавам от сърце.

НИ

Изпратете коментар :

Коментар за мен и психотерапията. Вашето мнение е от изключителна важност.
Вашите данни са анонимни. Напишете само вашите инициали.
Няма да се показва на сайта
Какво е вашето мнение за предлаганата психотерапия?

Посттравматично стресово разстройство (ПТСР)

Психичните разстройства след тежки травмиращи събития през ХIX век …

За Бащата – мое участие в предаване „Шейкър“ на Радио Пловдив

Здравейте! На 22.10.2017 г. участвах в предаване „Шейкър“ на Радио …

Гранично личностно разстройство (Borderline personality disorder)

Здравейте, дами и господа! Може би при Вас е ден, не знам, а може би – …